Изумително нагло се държа държавният глава Румен Радев при връчването на мандата

...
Изумително нагло се държа държавният глава Румен Радев при връчването на мандата
Коментари Харесай

Работи ли за съставяне на правителство президентът, или пречи?

Изумително безочливо се държа държавният глава Румен Радев при връчването на мандата на втората политическа мощ ПП-ДБ. Той въобще не се здрависа с Николай Денков, Атанас Атанасов, Асен  Василев, Надежда Йорданова и Владислав Панев от парламентарната група на обединението, пристигнали да получат мандата. Срещу себе си Радев като че ли виждаше група прокажени, промъкнали се без покана в президентството. Всеки момент се очакваше той да извика защитата и да изхвърлят натрапниците.

ПП-ДБ се озоваха в помийната яма след изтеклите записи – идеална позиция за Румен Радев да ги срита безогледно по кокалчета. Но в тази ситуация ПП-ДБ не са натрапници, а поканени от Радев да получат мандата. Вместо това получиха голяма доза оскърбление. Бяха призовани да върнат мандата, защото бил дискредитиран. Не желая да ви го връча, само че Конституцията ме задължава, изстреля Радев.

Това е безпардонна безочливост. Падна му се на Радев да им каже какъв брой са жалки и не пропусна да го направи, а се връчва мандат за сформиране на държавно управление.

Някои се възторгнаха, че Радев стигнал политически висоти, натиквайки в миша дупка грешниците от ПП-ДБ. Напротив – в мишата дупка се натика Радев. Поведението му през днешния ден единствено сподели, че той не работи за сформиране на държавно управление, а пречи. Записите му пристигнаха дюшеш и към този момент има съществени подозрения, че той не е единствено зрител  при сервирането на този компромат, който обслужва желанието му да продължи да ръководи посредством служебните кабинети.

Жалък български президент, който разреши на съветския патриарх да му тропа на масата. Става все по-жалък, раздразнителен и безочлив, усещайки, че постоянно държавно управление ще го удари през ръцете, с които две години краде политическа власт, която не му се поставя.

Поведението на Румен Радев днес сподели единствено едно – заканите от записите би трябвало да станат действителност. Да се измъкне от ръцете му всичко заграбено. В противоположен случай ще имаме все по-нагъл и презрян президент.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР